Tom Hallowes

Tom Hallowes
+31 6 10557888

Na afronding van mijn Business studie aan de Kingston Universiteit in Londen ben ik gedurende 20 jaar, met verschillende bedrijven, actief geweest in de logistieke operatie van de entertainment- en filmindustrie. Als ondernemer was ik verantwoordelijk voor het organiseren, huisvesten en verplaatsen van grote events en gezelschappen die wereldwijd opereerden. Door de sterke groei werd ik echter steeds meer door mijn eigen bedrijf opgeslokt. Na een periode van ruim een jaar reflectie en discussie met mijn businesspartners heb ik besloten om een nieuwe koers te kiezen en mij te richten op andere ondernemers. Mijn ervaringen blijken heel waardevol bij heet adviseren over het succesvol creëren van zowel zakelijke als persoonlijke groei.

Ik kende Jan al meer dan 10 jaar en wij ontdekten dat we een vergelijkbare ervaring hadden met periodes in je ondernemersbestaan dat je zakelijke en persoonlijke ontwikkeling lastig te combineren zijn. Dat was in 2016 en Tom plus Jan was een feit.