Voor wie werken wij?

Tom plus Jan richt zich als coach en sparring partner op ondernemers die zich bezinnen op hun koers. Dat betreft bijna altijd de koers van het bedrijf in combinatie met hun persoonlijke koers. Deze ondernemers spelen zelf een belangrijke rol in het inspireren van de organisatie. Daarmee bepaalt hun eigen ontwikkeling sterk de ontwikkeling van het bedrijf.

Soms wil de ondernemer juist van die vervlechting af of zoekt hij of zij naar een nieuwe rol binnen de eigen organisatie. In andere gevallen wil de ondernemer juist zijn bedrijf op een passende manier helemaal of deels overdragen danwel verkopen aan een nieuwe generatie of andere partij.

Zakelijke issues waar wij zoal bij betrokken worden:
  • Hoe vergroot ik de kans dat het bedrijf blijft bestaan na mijn (gedeeltelijk) vertrek ?
  • Wat betekenen de grote veranderingen in de branche (bijvoorbeeld ICT, regelgeving, concurrentie, internationalisatie…) voor mijn organisatie en mijn rol?
  • Wat moet ik met de veranderde marktpositie (bijvoorbeeld het bedrijf was pionier maar nu een van de vele aanbieders).
Persoonlijke issues waar wij zoal bij betrokken worden:
  • Ik mis mijn oude ‘drive’ als ondernemer, hoe krijg ik die weer terug?
  • Er zijn meer belangrijke dingen in het leven, hoe creëer ik quality time?
  • Ik wil de ‘ziel’ van mijn bedrijf overdragen, zodat anderen het succes op hun manier kunnen doorzetten.